Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Ook te boeken als presentator
Volledige prijslijst

Eddy Zoey boeken?

Eddy Zoey boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Eddy Zoey

Wilt u Eddy Zoey direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Eddy Zoey

Eddy Zoëy doet van álles. De meesten kennen hem van z'n TV-programma's, maar voor Eddy programma-maker en presentator werd, maakte hij muziek. En dat doet hij nog steeds!

Eddy zingt, speelt goed gitaar, produceerde en componeerde muziek voor verschillende artiesten. Zijn debuutalbum 'Chasing Whatever It Is' verscheen in 1996. Enkele jaren later verscheen zijn tweede album 'Succes Jongen', met daarop de radiohit 'Bijna'.

Ook zijn laatste album '6 Maanden Geen Teevee' bestaat enkel liedjes van eigen hand. Deze maand komt zijn nieuwe album 'Andere Kanten Van...' uit, met als eerste single 'Beter Dan Ik'.

Eddy maakt daarnaast als gitarist ook deel uit van het energieke HIP! Met DJ en percussionist jammed & improviseert dit drietal sinds 2004 in verschillende clubs en festivals in Nederland. HIP is dansen, genieten en helemaal uit je dak!

Eddy Zoey boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Eddy Zoey zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Eddy Zoey wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Eddy Zoey. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Eddy Zoey te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.