Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Eddy Wannabe boeken?

Eddy Wannabe boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Eddy Wannabe

Wilt u Eddy Wannabe direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Eddy Wannabe

Eddy Wannabe is de imitator van Eddy Wally, de beroemde Vlaamse Schlagerzanger. In Vlaanderen waren er weinig personen welke zo lang aan de top hebben gestaan als hij. Hits als "Cherie" (1969) en "Onder je balustrade" (1970)” hebben hem beroemd gemaakt. Hij heeft een groot deel van zijn populariteit  te danken aan de hilariteit of spot die zijn excentrieke gedrag en uitspraken bij mensen losmaken.

Net als Eddy Wally kleedt Eddy Wannabe zich graag opvallend. De laatste jaren waren zijn witte hoed en roze zonnebril het handelsmerk van Eddy Wally. Hij hanteerde typische stopwoorden zoals "gewéldig", "wauw", "super", en "Is everybody happy?”.  Eddy Wally was er heilig van overtuigd dat Amerika en China aan zijn voeten lag… Hij heeft de leeftijd van 83 jaar mogen bereiken.

Om de bekende liedjes van Eddy Wally voort te laten bestaan is er nu een Eddy Wannabe die hem 'serieus' imiteert (LIVE-GEZONGEN) en eert, want de sound van the Voice of Europe mag nooit verloren gaan.

Eddy Wannabe boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Eddy Wannabe zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Eddy Wannabe wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Eddy Wannabe. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Eddy Wannabe te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.