Twilight Entertainment

     
Eddy Wally look a like boeken / Eddy Wally imitator boeken?
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Perfecte imitatie van Eddy Wally
Volledige prijslijst

Eddy Wally Imitator / Look a Like boeken?

Eddy Wally Look a Like boeken of Eddy Wally imitator boeken voor een optreden ? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Eddy Wally Look a Like.

Wilt u de Eddy Wally imitator direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Eddy Wally Imitator / Look a Like

Eddy Wally was de beroemdste Vlaamse schlagerzanger welke België ooit gekend heeft. Eddy Wally overleed op 6 februari 2016 na aanhoudende gezondheidsproblemen. In Vlaanderen waren er weinig personen welke zo lang aan de top hebben gestaan als hij. Hits als "Cherie" (1969) en "Onder je balustrade" (1970)” hebben hem beroemd gemaakt. Hij heeft een groot deel van zijn populariteit  te danken aan de hilariteit of spot die zijn excentrieke gedrag en uitspraken bij mensen losmaken.

Eddy Wally kleedde zich graag opvallend en de laatste jaren waren zijn witte hoed en roze zonnebril zijn handelsmerk. Hij hanteerde typische stopwoorden zoals "gewéldig", "wauw", "super", en "Is everybody happy?”. Eddy Wally was er heilig van overtuigd dat Amerika en China aan zijn voeten lag… Hij heeft de leeftijd van 83 jaar mogen bereiken.

Eddy Wally imitator boeken

Om de bekende liedjes van Eddy Wally voort te laten bestaan is er nu een Eddy Wally look-a-like is die hem 'serieus' imiteert. (Live-gezongen) Eddy Wally - The Voice of Europe!

Eddy Wally Imitator / Look a Like boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Eddy Wally Imitator / Look a Like zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Eddy Wally Imitator / Look a Like wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Eddy Wally Imitator / Look a Like. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Eddy Wally Imitator / Look a Like te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.