Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 795,- excl. BTW
  • Opmerking: Hits: Leve de Lol
Volledige prijslijst

Ed Nieman boeken?

Ed Nieman boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ed Nieman

Wilt u Ed Nieman direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ed Nieman

De grootste hit van Ed Nieman is “Leve de lol“. Het nummer dat hij samen met Gaston Starreveld opnam onder de naam “Die knapen” wordt vandaag de dag nog door vele artiesten in het land gezongen. Ten onrechte wordt het nummer toegeschreven aan Peter Beense. De stem op deze nationale feest-klassieker is echt van Ed Nieman. Na “Leve de lol” volgden succesvolle singels als “Maria Maria“, “Want de accordeon” en “Jij bent mijn señorita“.

Een tweede echt grote hit had Ed met het nummer “Meid van de straat“. Het nummer stond wekenlang genoteerd in de hitparade en was (en is nog steeds) in alle kroegen en tenten te beluisteren.

Ed Nieman is een geboren entertainer die over een gezonde dosis humor beschikt. Daarom zorgt Ed Nieman ervoor dat na zijn optreden iedereen lachend achterblijft. Hij weet grote zalen en kleine kroegjes moeiteloos te bespelen en zorgt voor één groot feest.

Met zijn fantastische stemgeluid zorgt Ed Nieman voor een top optreden!

Ed Nieman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ed Nieman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ed Nieman wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ed Nieman. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ed Nieman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.