Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ecoustic boeken?

Ecoustic boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ecoustic

Wilt u Ecoustic direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ecoustic

Ecoustic: een unieke act voor zowel openbare- als besloten evenementen!

Ecoustic is een populair dance-/percussion duo, dat de kracht van live gespeelde percussie combineert met opzwepende dancebeats. Ecoustic is uitermate geschikt voor o.a. bedrijfsopeningen, festivals, productpresentaties of tijdens uw bedrijfsevenement.

Ecoustic wordt gevormd door twee slagwerkers die een scala aan drums en percussie-instrumenten bespelen. Beide heren raakten geïnteresseerd in het ritme en de beats van dancemuziek, maar na het horen van dé nummer 1 hit van het Deense Safri Duo: 'Played-a-live' werd duidelijk dat de beide interesses van de heren ook perfect gecombineerd konden worden: dancemuziek en het ritme van hun percussie

Een passende naam voor het duo werd snel gevonden: 'Ecoustic', een combinatie van electronic en acoustic, waarbij electronic natuurlijk staat voor de dancebeats en acoustic de kracht van de percussie-instrumenten.

Ecoustic schrijf en produceert eigen songs, welke ook op maat voor een bedrijfsfeest of evenement kunnen worden aangepast of zelfs helemaal custom kunnen worden geproduceerd.

Als optie is Ecoustic met Laser-Harp te boeken, een spectaculair instrument dat klanken of woord-samples maakt door het ‘bespelen’ van de laserstralen. Een voorbeeld (opgenomen tijdens het bedrijfsfeest van Jumbo) is te vinden bij Video's Ecoustic op de website van PRO Bookings.

In 2009 is Ecoustic gevraagd om als special act op te treden tijdens het concert van Jeroen van der Boom in het HMH.

Ecoustic boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ecoustic zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ecoustic wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ecoustic. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ecoustic te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.