Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 50 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Eagles Tribute Band boeken?

Eagles Tribute Band boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Eagles Tribute Band

Wilt u Eagles Tribute Band direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Eagles Tribute Band

Een band bestaande uit 5 muzikanten en maar liefst drie solo-zangers, zoals het origineel! Hiermee onderscheidt The Eagles Tribute Band zich duidelijk van andere Eagles-coverbands. Met een nieuwe show van de laatste DVD van de Eagles brengt The Eagles Tribute Band weer een uniek spektakel!

Eagles Tribute Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Eagles Tribute Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Eagles Tribute Band wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Eagles Tribute Band. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Eagles Tribute Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.