Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.975,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Dwight Dissels boeken?

Dwight Dissels boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dwight Dissels

Wilt u Dwight Dissels direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dwight Dissels

Dwight Dissels maakte een verpletterende indruk tijdens The Voice of Holland en The Passion. Hij komt uit een muzikale familie en als kind droomde hij al van een carrière als professionele muzikant. Zijn roots liggen in gospelmuziek, maar met zijn single ‘Zwijg Maar’ heeft hij zijn echte, eigen geluid gevonden. Deze zomer verschijnt er meer nieuwe muziek van Dwight.

Hij laat zich inspireren door uiteenlopende artiesten; van John Legend, Donnie McClurkin, Gregory Porter, Stevie Wonder en MAJOR., tot Marco Borsato, Guus Meeuwis en Andre Hazes. Het resultaat: ‘Nederlandstalige soul’ die wordt gekarakteriseerd door zijn warme stem, positieve vibe en hoopvolle boodschappen.

“Ik vind het belangrijk om me in te leven in een liedje, om ‘het hart van het nummer’ goed te kunnen delen met de luisteraar”, aldus Dwight.

Dwight Dissels boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dwight Dissels zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dwight Dissels wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dwight Dissels. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dwight Dissels te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.