Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Hits: Boer Harms, Ik proat plat
Volledige prijslijst

Dutch Boys boeken?

Dutch Boys boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dutch Boys

Wilt u Dutch Boys direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dutch Boys

De Dutch Boys zijn terug van weggeweest. Na een periode +/- 4 jaar stil te hebben gezeten hebben Douwe Buiter en Jans Hoogeveen weer besloten om weer te gaan optreden. Een verstandige keuze nu het Nederlandstalige lied populairder is dan ooit. En wie kent de hits van de Dutch Boys niet. Met “Boer Harms” (wat gelijk de grootste hit was), “Amerika en Olde Pekela”, “Mien Zwien”, “Geert mien Belgisch Peerd”, “Ik zal nooit meer dronken wezen”, “Ik proat plat”, etc. gaan ze elke discotheek, feesttent, e.d. weer op z’n kop zetten.

Dutch Boys boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dutch Boys zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dutch Boys wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dutch Boys. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dutch Boys te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.