Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 800,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Dutch Boy George boeken?

Dutch Boy George boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dutch Boy George

Wilt u Dutch Boy George direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dutch Boy George

Deze look-a-like van Boy George lijkt sprekend qua uiterlijk maar bijzonder genoeg ook qua stem. Deze imitatie-act is begonnen in 1985 en na 2 jaar is de playback-act veranderd in een "live" zang-act.

In 1987 heeft de Dutch Boy George de finale van de "Henny Huisman Soundmix-show" gehaald en daarna vele optredens verzorgd in Discotheken, een show van een maand in Slagharen met Danny de Munck maar zelfs een tour van 2 maanden in Spanje langs de Zuid-oost kust.
Ook diverse optredens gedaan voor televisie, waaronder Call-tv, de Karin Bloemen-show en de Nachtsuite.

Uniek blijft dat de Dutch Boy George niet alleen het uiterlijk maar zelfs de zangstem van de echte Boy George heeft. Hij heeft zangles gehad van Margriet Eshuys op de opleiding van de stichting Conamus. Ook zijn uiterlijk is perfect mede door dat hij professioneel visagist is voor Endemol en HMG (RTL 4, RTL 5 en Yorin).

In de act van ongeveer een 20 minuten zingt hij de bekendste hits uit de jaren '80 van de popgroep Culture Club en heeft hij de glamour uitstraling van de glam-disco. Hierdoor is de Dutch Boy George uitermate geschikt voor 80’s feesten, bedrijfsfeesten en discotheken.

Dutch Boy George boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dutch Boy George zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dutch Boy George wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dutch Boy George. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dutch Boy George te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.