Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Duo Toe Maar boeken?

Duo Toe Maar boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Duo Toe Maar

Wilt u Duo Toe Maar direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Duo Toe Maar

Duo Toe Maar laat de zon schijnen op je feest. Duo Toe Maar neemt je mee op een muzikale reis over de wereld. In 30 minuten krijgen je bezoekers een spetterende opzwepende live show te zien. Door het brede repertoire is de show geschikt voor jong en oud.

Duo Toe Maar is een Brabants familieduo, bestaande uit vader Patrick en dochter Joanne. Joanne treed hiermee in de voetsporen van haar vader Patrick. Als toetsenist/zanger heeft Patrick inmiddels zijn sporen in de muziekwereld zeker verdient.
Wat wil je publiek?
Duo Toe Maar weet het!. De muzikale reis gaat van Zuid Amerika, Duitsland tot aan Nederland. Het repertoire dat tijdens de live show voorbij komt varieert van een Samba, Duitse Schlagers tot aan Nederlandstalige pop. De interactie met het publiek is dan ook constante factor van Duo Toe Maar. Stil staan is echt niet mogelijk en zeker niet als er o.a. strandballen het publiek in gegooid worden!

Met een mix van nummers zoals : Mexico, Danza Kaduro, Sweet Caroline, Zakka Zakka, Sex met die kale, en vele anderen !! En natuurlijk eigen nummers zoals de feesthits “Heb ik jou op Tinder gezien?” en “Waar is Anton?”.
Deze singles sloegen bijzonder goed aan in kroegen en op de radio. Duo Toe Maar was te gast bij Radio 3FM en in het Fijnfisjenie café van Omroep Brabant TV. Tevens kwam “Heb Ik Jou Op Tinder Gezien” voor in een item van het tv programma RTL Boulevard

Duo Toe Maar boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Duo Toe Maar zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Duo Toe Maar wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Duo Toe Maar. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Duo Toe Maar te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.