Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Duo Ro en Claire boeken?

Duo Ro en Claire boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Duo Ro en Claire

Wilt u Duo Ro en Claire direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Duo Ro en Claire

5 fantastische duo's in 1 pakket!       

Met Roderick & Claire van Avezaad bent u verzekerd van een onvergetelijke ontvangst van uw gasten. Als raskakkers zijn ze vaak overdreven en ondeugend, maar altijd weer charmant en vermakelijk. Gekleed volgens de laatste mode uit 't Gooi, of aangepast aan uw thema of omgeving, begeven zijn zich tussen uw gasten en veroorzaken hilarische momenten.

Als uw gasten eenmaal klaar zijn voor spetterend entertainment, maken Ro & Claire zich op voor de muzikale opening van de avond of ze geven het stokje over aan een van de andere duo's:

Billy & Sally Cream

De jaren '50! Swingende rock & roll muziek, vetkuiven, petticoats. Billy & Sally zijn in de '50's blijven hangen. Uw gasten ook een vetkuif? Zij draaien er hun hand niet voor om.

Lotus & Wietje

De jaren '60, flowerpower, hoogtijdagen voor de hippies... Peace man!

Mr & Mrs Soul, een 70's/80's disco act

Let op! De locatie moet voldoende hoogte hebben, want de laarzen van deze act zijn opzienbarend, net als de muzikale hoogstandjes die hier vertoond worden.

Sjarrel en Sjenien

Uit de achterbuurten van Tilburg en Utrecht (drie hoog achter). Ze kunnen Ro & Claire niet uitstaan, en dat gevoel is wederzijds.

Avondvullend programma; een professionele geluidsinstallatie en een DJ ondersteunen het geheel.

Duo Ro en Claire boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Duo Ro en Claire zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Duo Ro en Claire wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Duo Ro en Claire. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Duo Ro en Claire te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.