Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Duo Prettig Weekend boeken?

Duo Prettig Weekend boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Duo Prettig Weekend

Wilt u Duo Prettig Weekend direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Duo Prettig Weekend

Met een veelzijdig repertoire weten John en Hein een ongedwongen sfeer te creëren: van rustige achtergrondmuziek, gezellige meezingers tot aanstekelijke dansmuziek. Ambachtelijk, puur, origineel, passievol en met muzikaal vakmanschap! Met hun mobiel draadloos versterkte installatie zijn ze inzetbaar op allerlei feestelijke gelegenheden. Ideaal voor kleinschalige optredens waarbij de gasten graag een praatje maken, terwijl op de achtergrond muziek hoorbaar is. Maar dit duo is ook aan te bevelen voor feesten waar mensen graag een dansje maken. Dit alles op een beschaafd en aangepast volume voor elke gelegenheid.

Duo Prettig Weekend boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Duo Prettig Weekend zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Duo Prettig Weekend wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Duo Prettig Weekend. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Duo Prettig Weekend te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.