Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 595,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Duo NL boeken?

Duo NL boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Duo NL

Wilt u Duo NL direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Duo NL

DuoNL, Chris en Williejan hadden nog niet eerder van elkaar gehoord, totdat ze elkaar in 2007 in een paar weken tijd meermalen tegenkwamen bij een aantal  achtereenvolgende optredens.
Chris,  de vrouwelijke helft van het Duo is al vanaf haar 14e actief als zangeres en ze trad op die leeftijd al vaak op met Leo van Helmond,  welbekend als Dikke Leo.
Chris had al eerder een Duo gevormd en verzorgde met haar voormalige collega avondvullende programma’s, daarnaast heeft ze ook haar eigen band gehad.

Williejan, de mannelijk helft van het duo begon in 2005 met zingen, gewoon omdat hij daar lol in had en bracht vrijwel direct daarbij zijn eerste eigen solo single uit.Na een aantal keren met elkaar in gesprek te zijn geweest ontstond het idee om samen een single op te gaan nemen.Hierbij was al heel vlug het Duo geboren, met de eerste single uit 2007 “Echte Vrienden” hadden ze erg veel succes, ze werden direct opgepakt door de media.
Dat smaakte naar meer en er volgde dan ook meer singles, en zelfs een aantal albums

DuoNL heeft een mooie lijst met optredens op hun naam staan waaraan ze in 2013 hun grote televisie debuut bij het SBS6 programma Bloed Zweet en Tranen konden voegen waar ze zelfs de hotseat hebben behaald
Daarvoor was DuoNL al bekend bij het tv programma Hart Voor Muziek, waarbij ze in 2012 als artiest mee afreisde naar Turkije. Eerder stonden zij op het Levenslied in den Bosch, bij de tv programa’s Brabant Toppers en Brabant Party, de RadioNL zomertour , het Hollandio super feest etc. etc.

Duo NL boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Duo NL zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Duo NL wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Duo NL. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Duo NL te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.