Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Duo Nationaal boeken?

Duo Nationaal boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Duo Nationaal

Wilt u Duo Nationaal direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Duo Nationaal

Duo Nationaal bestaat uit Maria Louise (bekend van haar hitsingle "Tango 'd Amor" en zanger/producer Martin Sterken. In het dagelijks leven zijn zij ook een paar en staan ze aan de wieg van menig Nederlandstalig artiest in hun produktie-bedrijf. Zo produceerde Martin o.a. voor: Jannes, Henk Wijngaard, Bouke, Marlous, Lytse Hille en vele, vele anderen. Met de Stemmingmakers (Piraten uit het noorden, Rosemarie, 1 moment in je leven) had en heeft Martin na 20 jaar nog altijd veel succes in de feesttenten en discotheken van ons land en heeft hij meer 7 albums uitgebracht.

Duo Nationaal is een duo met hart voor het Nederlandse lied. Zij zingen niet alleen eigen repertoire, maar ook bekende meezingers en inhakers van andere bekende duo's zoals Jan en Zwaan, Frank en Mirella en uitstekende piratenklassiekers waarmee zij helemaal op de huidige trend inspelen.

Kortom: Onmisbaar op uw evenement! Duo Nationaal doet haar naam eer aan.... puur Nederlandstalig en liedjes met hart en ziel.

Duo Nationaal boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Duo Nationaal zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Duo Nationaal wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Duo Nationaal. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Duo Nationaal te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.