Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Duo L'amuse boeken?

Duo L'amuse boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Duo L'amuse

Wilt u Duo L'amuse direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Duo L'amuse

Duo L’aMuse… de naam heeft misschien wat uitleg nodig. Is het nou La muse of L’amuse? Tja, allebei eigenlijk, en meer dan dat zelfs. Ons doel is allereerst om u te amuseren met mooie liedjes. Centraal daarin staat inspiratie, dus u mag ‘la muse’ ook lezen als ‘inspiratiebron’. En een amuse is natuurlijk ook gewoon een lekker hapje, wat symbool staat voor de diner optredens die wij kunnen verzorgen.

L’aMuse bestaat uit zangeres Nelleke van den Borne en gitarist Carlo Luijten. Na enkele korte samenwerkingen in de studio van Carlo, vonden ze elkaar in hun gedeelde voorkeur voor mooie “luisterliedjes” – liedjes die sterk genoeg zijn om overeind te blijven met zang en akoestische gitaar.

Voor Nelleke betekent dit een nieuwe richting, na jarenlange ervaring in onder meer coverband Inspired en duo Sem.nl. Ook voor Carlo is dit ook een nieuwe uitdaging en afwisseling, na jarenlang Top 40 en classic rock te hebben gespeeld in coverbands.

Samen spelen ze voor u op diverse gelegenheden: denk aan mooie luistermuziek op de achtergrond tijdens een sfeervol etentje bij u thuis of in het restaurant; of bij de voltrekking van uw huwelijk en andere bijzondere gelegenheden (jubileum, receptie, verjaardag). Of natuurlijk gewoon in het café of terras.

Waar L’aMuse ook speelt, wat u kunt verwachten zijn mooie ballads waarbij tekstbeleving en overdracht centraal staan: muziek om voor te gaan zitten en van te genieten!

Op het repertoire staan songs van Ilse deLange, Adèle en Anouk, maar ook Nederlandstalig werk van onder meer Trijntje Oosterhuis en Marco Borsato. Naast klassiekers wordt moderner werk van Pink, John Mayer en Ed Sheeran gespeeld. Dit alles uiteraard in overleg met u als opdrachtgever!

Duo L'amuse boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Duo L'amuse zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Duo L'amuse wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Duo L'amuse. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Duo L'amuse te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.