Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Duo Flow boeken?

Duo Flow boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Duo Flow

Wilt u Duo Flow direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Duo Flow

 U vraagt, Duo FLOW speelt! Heeft u iets te vieren? En wilt u dat doen met een écht goed feest,

waar u en uw gasten nog lang met een glimlach aan zullen terugdenken? Dan kan het veelzijdige Duo FLOW u daarbij helpen.

Flow, bestaande uit Dennis Dicks en Dave Cortvriend, is in de jonge jaren van deze heren ontstaan. Dit, omdat hun beide vaders ook samen muziek maakten in een trio genaamd Trio Celesta. Op de kleuterschool sloeg Dennis zijn handen rood op een plank en Dave pakte een schep en dat was zijn gitaar.

Op 10 jarige leeftijd hadden de twee jongens het voor elkaar, ze mochten samen muziek maken op de zolder van Dennis. Dave moest natuurlijk eerst aan zijn ouders vragen of zijn orgel bij Dennis op zolder mocht staan, maar dat was geen probleem.

Op 14 jarige leeftijd ging Dave de andere kant op want hij kon in een band gaan spelen. Dennis heeft ook veel ervaring op gedaan in verschillende bands en na 22 jaar hadden de twee mannen het idee om het samen weer op te gaan pakken. Dit met de nodige opgedane muzikale ervaring hebben ze in werkelijkheid gebracht en spelen nu door het hele land op elk gewenst feest.

Van diner dansant tot een feesttent, het maakt voor Duo Flow niets uit. Door de veelzijdigheid is Duo Flow voor ieder feest te boeken.

Dit, met een flinke dosis humor en professionaliteit is Duo Flow een aanrader voor uw feest.

Duo Flow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Duo Flow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Duo Flow wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Duo Flow. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Duo Flow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.