Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Hardcore Vibes", "Can't Stop Raving" e.a
Volledige prijslijst

Dune (DJ Oliver Froning) boeken?

Dune (DJ Oliver Froning) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dune (DJ Oliver Froning)

Wilt u Dune (DJ Oliver Froning) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dune (DJ Oliver Froning)

Dune is een Duitse muziekgroep. Ze maken vooral een mix van techno en rave met een vleugje hardcore house. De formatie is opgericht door dj Oliver Froning en producers Jens Oettrich en Bernd Burhoff. Dune heeft sinds 1995 verschillende zangeressen gehad: Verena von Strenge, Vanessa Hörster en Tina Lacebal.

Verena von Strenge is de bekendste van de drie zangeressen. Zij zong in de hoogtijdagen van Dune de tekst van liedjes. Aanvankelijk was ze achtergronddanseres, maar voor het nummer "Are You Ready To Fly" mocht ze optreden als zangeres.

Tijdens de happy hardcore en rave-rage in Nederland heeft Dune een aantal grote hits gehad. Vooral "Hardcore Vibes", "Can't Stop Raving", "Rainbow to the stars" en "Hand in Hand" haalden hoge noteringen in de Nederlandse Top 40.

Tegenwoordig is Dune te boeken als DJ-act.

Dune (DJ Oliver Froning) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dune (DJ Oliver Froning) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dune (DJ Oliver Froning) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dune (DJ Oliver Froning). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dune (DJ Oliver Froning) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.