Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Duncan Laurence boeken?

Duncan Laurence boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Duncan Laurence

Wilt u Duncan Laurence direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Duncan Laurence

Duncan Laurence is een zanger, songwriter en producer. Duncan’s combineert nostalgische pop-songs met zowel orkestrale als elektronische invloeden. De muziek krijgt hierdoor een cinematisch, bijna mythisch jasje. Duncan werkt momenteel aan zijn debuut-album.

In 2013 begon Duncan aan zijn studie op de Rockacademie. Daar ontwikkelde hij zich in razendsnel tempo als zanger, songwriter en producer. In december 2013 begon hij de band The Slick, waarmee hij na in het voorprogramma stond vanl Berget Lewis en Jett Rebel. Ook speelde de band op Eurosonic Noorderslag. In 2014 deed Duncan mee aan The voice of Holland, hij wist hij het tot de halve finale te halen. Hiermee behaalde hij diverse top 50 hitnoteringen, waaronder zijn eigen debuutsingle, die hij met The Common Linnets zangeres Ilse DeLange en gitarist JP Meijer heeft geschreven. Het talent voor schrijven bleef ook publisher Sony ATV niet ongemerkt. In 2015 tekende Duncan daar als songwriter.

Duncan reisde af naar Stockholm en Londen om zich te ontwikkelen tot de songwriter die hij dezer dagen is. In 2018 behaalde Duncan zijn eerste nummer een notering als schrijver voor derden, door mee te schrijven aan het album van de K-Pop legendes TVXQ. Duncan schreef hiervoor het nummer “Closer”. Het album kwam op een nummer 1 positie binnen in maar liefst elf landen, en behaalde de top 10 in de Billboard Worldwide Album Charts.

Duncan Laurence winnaar Songfestival

Na een zeer spannende punten verdeling kwam Duncan Laurence voor Nederland als winnaar uit de bus. Duncan werd gekozen tot winnaar met 492 punten. Duncan zong zijn nummer loepzuiver en zette een ijzersterke performance neer.

Duncan Laurence boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Duncan Laurence zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Duncan Laurence wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Duncan Laurence. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Duncan Laurence te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.