Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Duncan de Moor boeken?

Duncan de Moor boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Duncan de Moor

Wilt u Duncan de Moor direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Duncan de Moor

Duncan de Moor studeert op de rockacademie in Tilburg.  Het klinkt heel cliche maar het is wel waar, Duncan zong eerder dan dat hij praatte. Toen hij 12 was begon hij met pianoles en doordat hij wat mee neuriede werd zijn zangstem ontdekt door zijn pianoleraar.

Sinsd zijn 12e jaar schrijft Duncan ook al eigen teksten. Ook schrijft hij voor zijn band The Slick and Suited en ook voor andere artiesten en zijn eigen band.

Hij doet aan The Voice of Holland mee om zijn band in de spotlights te brengen. The Slick and Suited is in januari ontstaan op de rockacademie sindsdien is hij erg veel gaan schrijven. Ook de optredens van de band blijven groeien.

Duncan de Moor boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Duncan de Moor zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Duncan de Moor wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Duncan de Moor. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Duncan de Moor te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.