Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon! boeken?

Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon! boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon!

Wilt u Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon! direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon!

Een bijzonder duo met een bijzonder optreden!

Tom Sligting bekend als stand up comedian, zanger en acteur. Mr Milow (Robert den Hartog) bekend als DJ van TMF in the Mix en stuntman. Beiden treden nu ook samen op.

Met Tom op de Saxofoon en Mr. Milow achter de draaitafel en met live drums weten ze een heel bijzonder optreden neer te zetten.

Of het nou in een club is, op een bedrijfsfeest of lekker buiten chillen bij een strandpaviljoen, dit optreden is er meer dan geschikt voor.

Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon! boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon! zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon! wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon!. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon! te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.