Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Drukwerk boeken?

Drukwerk boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Drukwerk

Wilt u Drukwerk direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Drukwerk

Wie kent het hoofddeksel van Harry Slinger niet? In een moderne act brengt hij alle oude nummers nog eens ten gehore.

Dertig jaar na de hit Je Loog Tegen Mij hebben vader Harry en zoon Bram Slinger het plan opgevat om dit nummer met een band nieuw leven in te blazen. 2012 is dan ook het jaar waarin zij als DRUKWERK 2012 Drukwerk spelen en een toer door Nederland gaan maken.

De ontstaansgeschiedenis van DRUKWERK 2012 is vrij eenvoudig.
In 2011 waren toetsenist Bram Slinger en gitarist Mike Floris gevraagd samen op te treden bij een zomerfeest in Westzaan. Op het aankondigingsbord aan de weg stond o.a. vermeld: workshop bloemschikken met slinger en lampion. Tijdens het spelen vroeg iemand uit het publiek hoe de band heette. Mike zei spontaan: ‘Ik heet Slinger’, waarop Bram volgde met: ‘... en ik Lampion.’

Kort daarop werd Bram gevraagd een band te regelen voor het jubileumconcert van het Zaandijks Fanfare Corps. Mike Floris was meteen van de partij en de ritmesectie werd gevonden in bassist Erik Bes en drummer George Menkveld. Omdat ze naast nummers van de Beatles en de Stones ook nummers van DRUKWERK wilden spelen vroeg Bram zijn vader om bladmuziek. Na een aantal repetities kwam de vraag of Harry geen gastzanger wilde zijn. Harry schoot in de lach; gastzanger van zijn eigen nummers! Maar samen met zijn zoon op het podium staan was toch wel een stille wens.

Het optreden werd een grandioos succes en niet in de laatste plaats voor de band zelf.
Er volgden optredens bij Parkpop in Krommenie en bij Wormer Live. De bandleden raakten goed op elkaar ingespeeld.

De winter van 2011 – 2012 hebben de muzikanten gebruikt om niet alleen de hits, maar ook minder bekende stukken uit de beginperiode van DRUKWERK in te studeren.
Een ding is zeker: waar de mannen spelen is het meteen feest en rock ‘n rollen met DRUKWERK 2012

Drukwerk boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Drukwerk zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Drukwerk wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Drukwerk. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Drukwerk te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.