Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 1000 pers.
  • Prijs: € 2.250,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Driven boeken?

Driven boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Driven

Wilt u Driven direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Driven

Driven, misschien wel één van Nederlands populairste coverbands, is absoluut uniek! Met een dijk van een zangeres en een zanger/toetsenist staat de frontsectie stevig als een huis! De strakke, tevens allen zingende instrumenten-sectie zorgt voor een solide basis waardoor de band loopt als een trein! Het resultaat: een kwalitatief hoogstaande muzikale beleving!

Naast het hoge niveau en de spontaniteit op het podium staat Driven bekend om haar enorme enthousiasme en hoge entertainment gehalte. Uniek is de hoeveelheid interactie met het publiek en de flexibiliteit in het enorm brede repertoire. Al deze kenmerken maken dat Driven al vele jaren een zeer gerespecteerde band is in het cover-circuit! Bovendien is de band en haar crew uiterst meedenkend en flexibel in de omgang, en dus een genot om mee te werken!
Ervaring in diversiteit

De muzikanten van Driven hebben hun sporen ruimschoots verdiend. De ruime ervaring van de bandleden resulteert in een geoliede machine die enorm divers is in haar mogelijkheden. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, kermis, studentenfeest, festival, feesttent, pleinfeest, jaarmarkt of een militaire basis; Driven draait haar hand nergens meer voor om. Zelfs een dinershow, receptie of huwelijksceremonie past binnen de mogelijkheden. Driven past wérkelijk in élk plaatje!

Entertainment en interactie

Waar veel coverbands achterblijven in het onderdeel entertainment, weet Driven dat de basis van een geslaagde feestavond méér is dan alleen live-muziek. Iedereen die Driven ooit heeft mogen aanschouwen zal beamen dat je wordt meegesleurd in een indrukwekkende baan rond de wereld van entertainment en interactie. Spontane improvisaties, gastoptredens, (heel) veel verzoekjes en zeker zoveel humor zijn de ingrediënten waarmee Driven iedere avond zalen op zijn kop zet. In een mum van tijd weet Driven de zaal en het publiek te “lezen” en haar performance en repertoire aan de situatie aan te passen. Het gevolg:…. een gegarandeerd onvergetelijke en unieke avond, voor jong én oud!

Driven boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Driven zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Driven wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Driven. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Driven te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.