Twilight Entertainment

     
Dries Roelvink boeken? Gegarandeerd geslaagd! Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.775,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meer dan 150 personen € 2475,-excl.
Volledige prijslijst

Dries Roelvink boeken?

Bent u op zoek naar een breed inzetbare artiest? Dan is Dries Roelvink de zanger die u zoekt. Bij Twilight Entertainment kunt u Dries Roelvink direct boeken. Hieronder vindt u meer informatie met betrekking tot het huren van Dries Roelvink.

Wilt u Dries Roelvink direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dries Roelvink

Wanneer u Dries Roelvink voor een optreden wilt huren, bent u verzekerd van een overweldigende gebeurtenis. Het is niet voor niets een graag geziene gast op feestjes, partijen en evenementen door heel Nederland. Door zijn ruime stembereik en brede repertoire is hij een breed inzetbare artiest. Of u nu op zoek bent naar Amsterdamse inhakers of Engelse love songs, Dries Roelvink zorgt voor de juiste sfeer op het juiste moment. Een gegarandeerd geslaagde avond!

Van voetbalschoenen tot microfoon

In 1959 is Dries Roelvink op nieuwjaarsdag in het hartje van de Jordaan geboren. Als jong mannetje volgde hij zijn vader in de voetbalvoetsporen, maar nadat hij de winnaar werd van een talentenjacht op het Rembrandtplein verruilde hij zijn voetbalschoenen voor een microfoon. En ging hij dus zijn moeder, Alie Roelvink, achterna.

Zijn eerste hit ‘Maria Magdalena’ stond wekenlang hoog in de hitparade, maar ook om zijn ‘one man shows’ stond Dries bekend en maakte hij veel indruk. Ondertussen heeft Dries Roelvink al negen CD albums, twee dvd’s en 34 singles op zijn naam staan.
 

Dries Roelvink boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dries Roelvink zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dries Roelvink wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dries Roelvink. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dries Roelvink te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.