Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dress to Impress boeken?

Dress to Impress boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dress to Impress

Wilt u Dress to Impress direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dress to Impress

Bij deze nieuwe openingsact betreden enkele prachtige dames in lange galajurken uw feestruimte… zij mengen zich onder de gasten en beginnen tussen uw gasten met een stukje bodypercussion… op het podium staan zeer moderne strak vormgegeven percussie instrumenten.. In de lange gala jurken betreden zij het podium en wisselen in een flits van deze galajurken naar cocktail jurkjes… Maar dat is nog niet alles!! de jurkjes blijken ook nog eens licht te geven!!…. Een indrukwekkend slagwerkspektakel breekt los!!

Dress to Impress boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dress to Impress zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dress to Impress wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dress to Impress. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dress to Impress te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.