Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 825,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Double Trouble boeken?

Double Trouble boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Double Trouble

Wilt u Double Trouble direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Double Trouble

Double Trouble bestaat uit toetsenist, accordeonist en zanger Marco Vedder heeft zijn jarenlange ervaring op kunnen doen in talloze muziekgezelschappen van trio`ss, grote live bands tot DJ en entertainer. De vrouwelijke helft van Double Trouble is de beeldschone maar anderzijds ook, daar waar nodig, ruige zangeres Babs de la Motte. Babs deed haar ervaring op in bijna alle muziekstijlen van Soul, Jazz tot bijna de gehele top 40.

De twee musici van Double Trouble staan garant voor een muzikaal spektakel en en een optreden dat al snel behoort tot een spetterend festijn. Een alround en swingend repertoire maakt Double Trouble het perfecte duo voor elke gelegenheid!

Double Trouble boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Double Trouble zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Double Trouble wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Double Trouble. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Double Trouble te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.