Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.295,- excl. BTW
  • Opmerking: Belgie € 1495,-
Volledige prijslijst

Double Dj`s boeken?

Double Dj`s boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Double Dj`s

Wilt u Double Dj`s direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Double Dj`s

Jeroen Stabel en Robbie van Rijt vormen het feestduo de Double DJ's. Beiden zijn geen onbekenden meer in het circuit. Al jarenlang weten zij op verschillende partijen de feestplaten aan elkaar te draaien. In 2007 kwamen zij zelf met een hit met de titel "Roeien, zeilen, vissen".

Gevoed door dit succes besloten zij verder te gaan als duo. En met resultaat, want afgelopen carnaval brachten zij wederom een carnavalshit uit met als titel "Zwaai eens even naar mijn vogeltje", Deze werd door Edwin Evers van Radio 538 uitgeroepen tot de carnavalsplaat van 2008! De Double DJ's weten als geen ander het feestje te maken en zetten dan ook de tent finaal op de kop.

Boekingen Double Dj`s

Jaar na jaar scoren ze hit na hit. Met platen als Zwaai Eens Even Naar Mijn Vogeltje, Ja Die Van Jou, Goede Vrienden en Onze Jans Hee ft Nieuwe Klompen zetten ze een spetterend optreden neer. De dansjes bij de liedjes "Roeien, Zeilen, Vissen" en Zwaai Eens Even Naar Mijn Vogeltje doet iedereen in de zaal mee. En wie kent Boven Op De Berg niet? 2018 beginnen ze goed en gaan ze hoog in de lucht met de nieuwe single 'We Zien Ze Vliegen'.Double DJ’s gaan voor de feestperiode van 2020 in met een samenwerking met Die Männer, met hun single Bierpolka.

Double Dj` zijn bekend van:

•    Carnavalsplaat 2008 Radio 538 met Zwaai Eens Even Naar Mijn Vogeltje
•    Feestsucces in België
•    Samenwerking met Die Männer - Bierpolka
•    Hits o.a. Boven Op De Berg, Zwaai Eens Even Naar Mijn Vogeltje, Vluggertje, Handen Hoog, "Roeien, Zeilen, Vissen", "Horen, Zien En Zwijgen", Ja Die Van Jou, Goede Vrienden, Onze Jans Heeft Nieuwe Klompen, Dit Is De Dag, Er Zat Een Klein Zigeunermeisje en de Bierpolka

Double Dj`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Double Dj`s zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Double Dj`s wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Double Dj`s. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Double Dj`s te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.