Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dorothee Vegas & Like Maarten boeken?

Dorothee Vegas & Like Maarten boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dorothee Vegas & Like Maarten

Wilt u Dorothee Vegas & Like Maarten direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dorothee Vegas & Like Maarten

In 2016 werden Dorothee Vegas & Like Maarten ontdekt door Q-DJ’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. Ze maakten hun debuut  op de radio tijdens de Foute 128 op Q, en ze deden een vol Flanders Expo ontploffen tijdens de Foute Party.

Meteen werd het contract getekend om elke vrijdag, om 18u, aan het begin van Het Foute Uur een setje te draaien op de radio. En ook in 2017 staan ze op de affiche van De Foute Party in Flanders Expo in Gent.

Dorothee Vegas & Like Maarten brengen EDM, gemixt met de beste foute schijven. Daarom worden ze ook wel eens de “Goden van de foute dance” genoemd. Ze hebben een zware voorkeur voor het vakmanschap van Dimitri Vegas & Like Mike, hun inspiratiebronnen. In juni 2017 verrasten ze vriend & vijand met hun geweldige mashup van Allemaal van Wim Soutaer en Nova van Dimitri Vegas & Like Mike. Wim was zo enthousiast dat hij graag meewerkte aan de videoclip.

Dorothee Vegas & Like Maarten steken uw feestje gegarandeerd in brand, en brengen een geweldige mix van opzwepende EDM, en complexloze meezingers.

Dorothee Vegas & Like Maarten boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dorothee Vegas & Like Maarten zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dorothee Vegas & Like Maarten wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dorothee Vegas & Like Maarten. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dorothee Vegas & Like Maarten te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.