Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dorfrocker boeken?

Dorfrocker boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dorfrocker

Wilt u Dorfrocker direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dorfrocker

De Dorfrocker zijn de drie broers Mark, Tobias en Philipp Thomann en zijn de nieuwe Duitse sterren van de jonge folk. In de finale van de Grand Prix van Folk Music 2008 zijn zij verkozen tot de beste Duitse deelnemers. Het motto van de broers is “geen tijd voor verveling, humor is een must!”
De Dorfrocker hebben een eigen stijl, er is geen duidelijk genre aan te hangen. In hun muziek is accordeon opgenomen en stevig rockende gitaar. De originele Dorfrockers muziek worden afgewisseld met potentiële radiohits.
Deze broers hebben niet alleen heel Duitsland veroverd, maar ook in Los Angeles hebben de mannen een flinke fanclub en ze zijn nu ook in Nederland te boeken.

Dorfrocker boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dorfrocker zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dorfrocker wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dorfrocker. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dorfrocker te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.