Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dora en Diego boeken?

Dora en Diego boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dora en Diego

Wilt u Dora en Diego direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dora en Diego

Dora is een serie over een vrolijk, ondernemend meisje dat graag samen met haar vriendje Boots (een aapje) op ontdekkingsreis gaat in de jungle van Zuid-Amerika. In die jungle woont ze met haar vader en moeder. Dora is erg nieuwsgierig en wil alles weten over dieren, bloemen en planten van het oerwoud. Als ze op avontuur gaat neemt ze voor de zekerheid altijd haar rugzakje met survivalgereedschap en zingende landkaart met zich mee. Dora spreekt Nederlands en Engels, omdat ze tweetalig opgevoed wordt. In dit programma kunnen door de jonge kijkers ook de eerste woorden Engels geleerd worden

Diego, de avontuurlijke neef van Dora heeft zijn eigen serie op Nickelodeon. Diego is 8 jaar en spreekt Engels en Nederlands! Diego is op jonge leeftijd al een avontuurlijke dierenredder en natuurexpert die samen met zijn zus Alicia vele avonturen beleeft. Diego heeft een hele bijzondere eigenschap: hij kan praten met dieren wat hem helpt bij het redden van dieren. Wanneer Diego op avontuur gaat maakt hij gebruik van van spectaculaire high-tech gadgets en wordt bijgestaan door ‘Baby Jaguar’, een kleine jaguar.

Ga samen met het vrolijke meisje Dora en haar vriendje Diego mee op een spannend avontuur! De gloednieuwe liedjesshow van Dora en Diego is gebaseerd op het gelijknamige succesvolle Nickelodeon tv-programma. Kaartlezen, zingen, dansen, het komt allemaal voorbij in deze interactieve show waaraan kinderen volop kunnen meedoen. Ga jij met Dora en Diego mee op avontuur?

Dora en Diego zijn samen te boeken maar ook ieder afzonderlijk.

Dora en Diego boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dora en Diego zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dora en Diego wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dora en Diego. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dora en Diego te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.