Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.295,- excl. BTW
  • Opmerking: Meet en greet
Volledige prijslijst

Donny Roelvink boeken?

Donny Roelvink boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Donny Roelvink

Wilt u Donny Roelvink direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Donny Roelvink

De 19 jarige Donny Roelvink staat te trappelen om zijn televisie carrière te lanceren. De zoon van de bekende Nederlandse zanger Dries Roelvink en broer van DJ Dave Roelvink is de laatste tijd steeds vaker in de spotlights te vinden!

Donny heeft de laatste jaren ontzettend veel aan zijn lichaam gewerkt. En dit is goed te zien op zijn Instagram! Dit alles is bij de jonge Amsterdammer niet zonder slag of stoot gegaan. “Hij heeft een koolhydraatarm dieet gevolgd en ik kan je zeggen dat het niet gezellig is geweest”, zegt zijn vader Dries. Dit alles koste Donny veel moeite en discipline!

Donny is de afgelopen tijd veel bezig geweest met vloggen. Op zijn YouTube kanaal gaf hij tips en tricks over voeding en het sporten. Met ruim 86.000 volgers op Instagram mag deze ‘fit boy’ zichzelf een echte internet idool noemen.

Naast zijn successen op het internet is Donny ook bekend van de reality serie ‘De Roelvinkjes’. Binnenkort krijgen de broers Roelvink hun eigen real life serie. De serie zal voornamelijk gaan over de gemixte levens van de broers. Aldus Dave: “Alles wat hij heeft, heb ik niet. Toen dachten we: laten we een tent openen waarin we overdag een healthy lifestyle hebben waarbij hij de proteïne shakes voorschotelt en bootcamps geeft en gezonde maaltijden serveert. Om een uur of vier gaat het borreluur beginnen en dan wordt het feest met Dave. Dan gaat de club open. Het is in dezelfde ruimte.

Donny Roelvink boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Donny Roelvink zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Donny Roelvink wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Donny Roelvink. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Donny Roelvink te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.