Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 15 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 2.000,- excl. BTW
  • Opmerking: 15 minuten optreden en 15 minuten Meet en greet
Volledige prijslijst

Donny Roelvink boeken?

Donny Roelvink boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Donny Roelvink

Wilt u Donny Roelvink direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Donny Roelvink

Donny Roelvink staat te trappelen om het land in te gaan met zijn eigen live show! Naast werkzaamheden als model, acteur en tv ster, zit performen voor publiek toch ook bij Donny in het bloed. Dit jaar bracht de jongste Roelvink telg zijn eerste tracks ‘Auditie’ en ‘Spijt schat’ uit en werkt hij momenteel aan nieuwe muziek die op korte termijn uit zal gaan komen.

Donny was het afgelopen jaar veelvuldig op TV. Zo was hij onder andere te zien in Expeditie Robinson en Temptation VIPS en realityserie De Roelvinkjes. Ook is hij online actief op YouTube samen met broer Dave Roelvink en op Instagram (ruim 350K volgers!) geeft Donny je dagelijks een kijkje in zijn drukke en sportieve leven. En vanaf nu zal Donny dus ook het land in gaan met eigen shows!

Donny Roelvink boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Donny Roelvink zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Donny Roelvink wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Donny Roelvink. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Donny Roelvink te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.