Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 15 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 2.000,- excl. BTW
  • Opmerking: 15 minuten optreden en 15 minuten Meet en greet
Volledige prijslijst

Donny Roelvink boeken?

Donny Roelvink boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Donny Roelvink

Wilt u Donny Roelvink direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Donny Roelvink

Het performen zit bij Donny Roelvink naast zijn werkzaamheden als model, acteur en tv ster net als bij Dave Roelvink en zijn vader Dries in het bloed. Donny bracht zijn zijn eerste tracks ‘Auditie’ en ‘Spijt schat’, Blokkeren uit en blijft werken aan nieuwe muziek.

Afgelopen jaar was Donny Roelvink veelvuldig op TV. Hij onder andere te zien in Temptation VIPS, Expeditie Robinson en rDe Roelvinkjes. Ook online is Donny erg actief  samen met broer Dave Roelvink, op Instagram (ruim 350K volgers!) geeft Donny je dagelijks een kijkje in zijn drukke en sportieve leven.

Donny Roelvink boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Donny Roelvink zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Donny Roelvink wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Donny Roelvink. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Donny Roelvink te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.