Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Donnie boeken?

Donnie boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Donnie

Wilt u Donnie direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Donnie

Rapper Donnie, die zichzelf ook wel de mannelijke Marilyn Monroe noemt, verrast steeds weer met zijn hersenspinsels en gedaantewisselingen waarbij hij zijn extravagante mode smaak niet onder stoelen of banken steekt. Mannelogie bestaat uit ervaringen die uit zijn leven zijn gegrepen en worden verhaald middels een mozaïek van slang en uiteenlopende talen. In de twaalf tracks die het album telt, doet Donnie de ‘Makkareen’ met Mr. Polska, neemt hij je mee naar ‘t Leidse, en reist hij naar zijn eigen kosmos waarbij hij zich als Wubbo Ockels voelt.

Donnie bracht vorig jaar i.s.m. Vjèze Fur en Appelsap Fresh Music Festival zijn eerste mixtape ‘Brakka van Balmain’ uit. Bas Bron, producer van De Jeugd van Tegenwoordig, heeft nooit eerder voor een andere rapper of rapformatie nummers geproduceerd, maar maakte voor Donnie een uitzondering. Met de samenwerking wordt de kenmerkende sound van het label, die naadloos aansluit bij het intrigerende muzikale universum van Donnie, verder voortgezet in de jongste generatie van de Magnetron familie.

Freddy Tratlehner:
“Don blijft me verbazen, hij is minstens net zo apart als getalenteerd.”

Mr. Polska:
“Donnie valt op met zijn excentrieke gedrag en persoonlijkheid en ik denk dat Bas precies heeft gedaan wat nodig was om dit als een geheel te laten kloppen.”

Bas Bron:
“Ik heb een jaar lang lol gemaakt met Donnie, een klein gedeelte van die lol zijn nummers geworden.”

“Donnie is iemand die de indruk wekt zichzelf heel goed te vinden, maar al snel bleek ik hem beter te vinden dan hij zichzelf vindt.”
 

Donnie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Donnie zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Donnie wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Donnie. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Donnie te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.