Twilight Entertainment

     
Foto: Kurt van de Weerdt
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Donald on Sax boeken?

Donald on Sax boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Donald on Sax

Wilt u Donald on Sax direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Donald on Sax

Donald toonde op zeer jonge leeftijd interesse voor de saxofoon. Vele jaren oefening en een studie aan het conservatorium betalen zich vanzelfsprekend uit op het podium.

Met een fraai artistiek voorkomen speelt deze jonge telg de sterren van de hemel. Zijn geïmproviseerde jazzy sounds geven de DJ-set een lekker funky tintje dat je niet snel zal vergeten.

Donald on Sax boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Donald on Sax zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Donald on Sax wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Donald on Sax. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Donald on Sax te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.