Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dominic Graat boeken?

Dominic Graat boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dominic Graat

Wilt u Dominic Graat direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dominic Graat

Draaien is één, maar entertainen is een kunst op zichzelf. Dominic Graat is een DJ die komt uit een omgeving waar muziek de klok slaat. In 2014 uitgeroepen tot beste opkomende party DJ van Nederland, geeft hij zijn eigen draai aan feest.

Allround DJ Dominic Graat

De hits worden gepresenteerd met de sunny-side up en worden afgewisseld met aanstekelijke deuntjes uit hoeken die je zelf nog niet had gevonden. Het zien van rainbows in the sky en leven alsof het je laatste dag is, maar dan met je stoute schoenen aan. Van event tot festival - put your hands up in the air; hij kwam, hij entertaint en hij bracht feest.

Dominic Graat boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dominic Graat zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dominic Graat wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dominic Graat. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dominic Graat te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.