Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.195,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Dolly Parton look a like boeken?

Dolly Parton look a like boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dolly Parton look a like

Wilt u Dolly Parton look a like direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dolly Parton look a like

Als imitator van Dolly Parton raakt zij de gevoelige snaar met nummers als “you are”, “me and little Andy” en “I will always love”. Met de nummers Nine to five, Jolene en Stand by your man zal iedereen met volle overgave meezingen en dansen.

Dolly Parton look a like boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dolly Parton look a like zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dolly Parton look a like wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dolly Parton look a like. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dolly Parton look a like te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.