Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 795,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Doenja boeken?

Doenja boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Doenja

Wilt u Doenja direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Doenja

Na eerst als achtergrondzangeres te hebben meegewerkt aan diverse plaatopnames (o.a. bij de Zangeres Zonder Naam) nam zij in 1996 haar debuutalbum op! Waarvan o.a. ‘'De Zuidenwind" verscheen op single, als voorloper van haar album ‘'Dit ben Ik''. Radioaandacht en veel Airplay en een entree van ‘'De Zuidenwind'' in de Mega Top 100 van zomer 1996 waren toen het resultaat. Dit alles nog onder de naam Dunja. Daarna volgde een lange periode van radiostilte rond haar persoontje en gedurende deze periode raakte Doenja volledig in de ban van het sporten. In die jaren heeft ze vele licenties en diploma's gehaald en is gaan werken als sportlerares bij verschillende sportscholen waar zij perfect haar entertainmentgevoel kon uitdragen en binnen no-time volle lessen trok door haar enthousiaste manier van lesgeven. Het zingen is en blijft uiteindelijk toch haar passie en exact 10 jaar na haar laatste stappen in platenland komt zij wederom in contact met haar voormalige Platenbaas Rob Peters. In anderhalf jaar tijd kan er veel veranderen in het leven van een artiest(e)! Na de eerste release in 2006, van de singels "In de Hemel" (ja u leest het goed!), "De warme Zuidenwind " alsmede het duet met de jongens van Helemaal Hollands "Leef als een zigeuner", "Addio Amore, ga maar weg”, "Misschien ooit" en ‘'Ik ben met jou niet getrouwd'' welke de vaderlandse hitlijst heeft behaald en "Waar, waar, waar is die man''. werd ook haar album ''Recht uit mijn hart" een feit. Na haar uitstap in de kinderpop en als duo ”Muze” heeft zij in 2016 de singles “wat wil je nou en “Donder maar op” opgenomen met de geweldige bijbehorende clips. In 2017 heeft Doenja haar hit ‘Ik ben met jou niet getrouwd’ opnieuw opgenomen en is zij weer helemaal terug om Nederland opnieuw te veroveren. De nieuwe single ‘Ademloos’ van Doenja is net als de zangeres zelf: beiden hebben zichzelf al bewezen! Het Duitse origineel van Helene Fischer is de grootste Duitstalige hit van de afgelopen 10 jaar. In een frisse Nederlandse versie van Doenja en heeft in ons land reeds de hitparades bestormt ”Ademloos’ van Doenja is uitgebracht op het nieuwe Nederlandse label ‘Hitneus’ van Charly Prick.

Doenja boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Doenja zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Doenja wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Doenja. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Doenja te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.