• Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Doenja boeken?

Doenja boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Doenja

Wilt u Doenja direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Doenja

Doenja ontdekte al op hele jonge leeftijd dat ze zingen wel heel erg leuk vond. Bij haar thuis was het dan ook altijd een gezellige boel en werd er altijd muziek gedraaid.

Ze zong de hele dag en toen een kennis haar hoorde zingen vond hij dat ze hiermee verder moest gaan. Toen ze negen jaar was heeft ze meegedaan aan haar eerste talentenjacht erg spannend hoor.
Maar ze vond het heel leuk om voor een echt publiek op te treden.

Toen ze 14 jaar was is zij gaan optreden in het hele land en kreeg zij elke week zangles. Haar grote hobby buiten het zingen was in die tijd haar eigen paard waar ze menig uurtje mee doorbracht.
Ze is toen ook les gaan geven op een sportschool in veel verschillende lessen.
Dit was een hele leuke tijd maar door het zingen kon zij dit helaas niet meer combineren.

Vanaf Januari dit jaar is zij ook eigenares geworden van kinderspeelparadijs Ballorig in Roosendaal. Hier komen natuurlijk heel veel kinderen en zij merkte toen al snel dat zij al heel veel jonge fans heb.
Zij heeft toen speciaal voor Ballorig ‘de ila song’ opgenomen met de Doenja Kids en vond dit zo leuk om te doen dat zij heeft besloten om met de kinderpop verder te gaan.

Zij heeft er een heel leuk dansje bij en ze hoopt natuurlijk dat jullie dit snel gaan leren om lekker met ons mee te kunnen dansen. Nu is er een heuse kindershow ‘’Doenja & Kids’’ en gaat zij in het land optreden met de Doenja Kids en mijn twee vrienden Welles& Nietes.

Doenja boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Doenja zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Doenja wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Doenja. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Doenja te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.