Twilight Entertainment

     
Do boeken voor een optreden bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot 400 pers.
  • Prijs: € 3.975,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook te boeken met live band
Volledige prijslijst

Do boeken?

Do boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Do

Wilt u Do direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Do

De eerste single bracht Do uit op 15 jarige leeftijd, de single; "Real good", tevens ze stond in het voorprogramma van de boyband 'Five' en van de zanger Montell Jordan, welke beiden optreden in een bomvol Ahoy'.
Nadien verscheen Do in diverse Tv-shows.
 
Do`s grote internationale doorbraak kwam toen de bekende DJ Sammy haar vroeg te zingen op zijn single "Heaven".een dance versie van de 80's hit van Bryan Adams. "DJ Sammy & Yanou feat. Do - Heaven" was een enorme grote hit in landen zoals Canada, Duitsland en de Benelux en de rest van de wereld volgde snel!
De dance versie van Heaven haalde zelfs de TOP-3 van de Amerikaanse hitlijst bereikt!!! Na de dance versie is er een ballad versie gereleased van Heaven deze plaat bereikte de top 3 in Nederland.
 
Do vergeet je nooit meer als je haar eenmaal hebt horen zingen. De combinatie van haar zangkunsten en de oogverblindende schoonheid van Do maken haar een echte ster!
 
Enkele jaren later neemt Do met Marco Borsato het duet "Voorbij" op, wat in de top van de hitlijsten belanden.

In 2008 tekende Do bij een bekende lingerieketen en was daarmee 2 jaar lang het boegbeeld en ambassadrice van Hunkemöller. In December ging Do nog een stapje verder en poseerde ze namelijk voor de decembereditie van Playboy.

Anno 2012 treed Do nog steeds veel op, ze is te boeken als tape-act maar ook met complete live-band.

Do boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Do zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Do wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Do. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Do te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.