Twilight Entertainment

     
Django Wagner Boeken / Inhuren bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Django Wagner boeken?

Wilt u Django Wagner huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden en de kosten / prijs voor het inhuren van Django Wagner vindt u op deze pagina.

Wilt u Django Wagner direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Django Wagner

Django Wagner, een sympathieke allround zanger uit Nuenen, opgegroeid in een muzikaal zigeuner gezin maakt de doorstart naar het grote publiek!

Al jaren kreeg Django de vraag van zijn fans wanneer hij met een eigen plaat zou komen. Eind 2008 gebeurde het onvermijdelijke. Tijdens 1 van de vele optredens in het land ontdekte platenbaas Adrie van den Berk de man met dit warme, zwoele stemgeluid wat hem deed denken aan Barry White in de mix met Dean Martin.

Adrie liet er geen gras over groeien en opperde meteen op die bewuste avond de plannen voor een eigen single waar Django wel oren naar had. Django was al samen met zijn goede vriend Frank van Weert al bezig aan een eigen nummer.

Om het geheel nog specialer te maken, werd samen met platenmaatschappij Berk Music Productions besloten om een samenwerking aan te gaan met zijn muzikale familie, niemand minder dan het Rosenberg Trio.

Neef Martien Wagner (en Django’s grote voorbeeld) werd gevraagd om hem op de viool te begeleiden en Waylon Van Der Heijden ( Goldfinger ) nam de accordeon partijen voor zijn rekening.

De debuutsingle “Kali” groeide uit tot een grote hit en hiermee werd met Django Wagner een nieuw fenomeen geboren. Voor deze single werd een samenwerking aangegaan met zijn muzikale familie, niemand minder dan het Rosenberg Trio. Het virtuoze spel van Het Rosenberg Trio, het vioolspel van neef Martien Wagner in combinatie met de warme, volle stem van Django bleek een schot in de roos.

In de bijbehorende clip klinken de oude ritmes en clichébeelden van de zigeunercultuur nog door. Er spreekt verlangen uit, een bepaalde nostalgie, maar wel in een modern jasje. 

De tweede single “Mooie Blauwe Ogen” bestormde binnen no time de Top 10 in de Mega Top 100 en hiermee mag Django met recht een van de grote ontdekkingen van 2009 genoemd worden.
 
Eind 2009 verscheen het debuutalbum van Django Wagner met als titel “Kali”. Dit album bevat natuurlijk de single “Kali”, “Mooie Blauwe Ogen” en “Mijn Naam Dat Is Marina”.

Django Wagner boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Django Wagner zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Django Wagner wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Django Wagner. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Django Wagner te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.