Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 895,- excl. BTW
  • Opmerking: DJ Zwarte Piet
Volledige prijslijst

Dj Zwarte Piet boeken?

Dj Zwarte Piet boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj Zwarte Piet

Wilt u Dj Zwarte Piet direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dj Zwarte Piet

Wat is er nu leuker dan een zwarte piet als DJ ? Een zwarte piet met een echte drive in show.

Deze zwarte piet is naast het regelen van leuke sinterklaasliedjes een echte entertainer en de kinderen zullen zich dan ook niet snel vervelen.

Goochelen, ballonnen modeleren, pepernoten bakken en natuurlijk de hipste (sinterklaas)muziek en dansjes zullen voorbij komen in deze super gezellige kids party.

Deze entertainende Zwarte Piet is een Piet met talent, een Dj Talent.

De sint is er trots op !

1 x 60 minuten top kids entertainment (voorprogramma sinterklaas)
Complete show met licht/geluid tot 150 personen.

uitbreidbaar met geluid/licht voor meer personen.

Dj Zwarte Piet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Zwarte Piet zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Zwarte Piet wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Zwarte Piet. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Zwarte Piet te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.