Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dj Willow boeken?

Dj Willow boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj Willow

Wilt u Dj Willow direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dj Willow

Al op vroege leeftijd was DJ Willow helemaal bezeten van muziek, al z’n zakgeld ging op aan geluidsapparatuur en plaatjes.DJ Willow

Al snel kreeg hij de kans weer wat geld terug te verdienen door in de plaatselijke discotheek te gaan draaien. Na een jaar of vier verliet DJ Willow zijn eerste draaistek en trok hij de regio in om in andere uitgaansgelegenheden de plaatjes aan elkaar te mixen. Dit gevolgd door draaien voor landelijke partijen zoals Veronica, TMF, MTV, Flugel, Bacardi, Coca Cola.

Inmiddels is de in IJsselstein geboren en getogen DJ is een zekerheid in het entertainmentvak. O.a. Vrienden van Amstel, Strandfestival zand, Slotconcert Rowwen Heze en het Holland Heineken House zijn vast terugkerende dagen in de agenda van DJ Willow.

“Ik denk dat het geheim van een goede DJ helemaal niet zo ingewikkeld is. Het belangrijkste is om te snappen wat de mensen willen. Jong  oud  groot  klein,  ieder heeft zijn eigen smaak. Als je dat snapt, en je kan iedereen op jouw manier bedienen wordt het een topavond. Maatwerk noem ik dat”. Aldus DJ Willow.

De talentvolle DJ is uiterst flexibel, allround en bovendien een top VJ. Het draaien en mixen van clips is DJ Willow wel toevertrouwd. Met bedrijfsfeesten is het mogelijk om  logo’s van bedrijven, presentatie etc. door de nummers te mixen.

Dj Willow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Willow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Willow wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Willow. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Willow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.