Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dj Willem de Wijs boeken?

Dj Willem de Wijs boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj Willem de Wijs

Wilt u Dj Willem de Wijs direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dj Willem de Wijs

Eigenlijk is een biografie niet nodig, het is heel simpel... Boek je DJ Willem de Wijs? Dan weet je het zeker: maximale FEEST-CHAOS, voor minder gaat ’ie niet! Vol enthousiasme wordt ieder café, feesttent of festival vakkundig verbouwd.

Boekingen Willem de Wijs

Wil je toch weten wie Willem de Wijs is? Speciaal voor jou hebben we een biografie geschreven! Willem de Wijs is een begrip bij feestvierend Nederland en ver daarbuiten, hij is niet voor niets 2x uitgeroepen tot beste feest DJ van Nederland. Willem de Wijs is bekend van o.a. Dutch Valley, Waailand Feestival, Jantjes Verjaardag en natuurlijk van zijn eigen evenement: Het Feestpaleis van Willem de Wijs. Ook in het buitenland knalt Willem door de speakers. Iedere zomer laat hij feestvierende vakantiegangers een onvergetelijke vakantie beleven. In de winter zet hij de skihutten op z'n kop tijdens de gezelligste apreÌ€s ski party’s. Tijdens een set van Willem gaan muziekstijlen van links naar rechts en komen ze in sneltreinvaart voorbij. Meezingen gegarandeerd!

Producties en Remixen Willem de Wijs

Willem heeft singles en remixen uitgebracht met o.a. Het Feestteam, Roy Donders en Gebroeders Ko. De bekendste single van Willem de Wijs is ZAKKA ZAKKA. Deze zomerse party hit is niet weg te denken op elk feest! Met zijn aanstekelijke stem en fanatiek microfoongebruik is Willem dé perfecte combi van DJ & MC, maar... dan voor de prijs van 1!
Dus dames zet je BH een standje strakker en mannen sla je munten op de bar kapot, want het wordt FEEST!

Dj Willem de Wijs boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Willem de Wijs zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Willem de Wijs wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Willem de Wijs. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Willem de Wijs te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.