Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

DJ Wakosti boeken?

DJ Wakosti boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Wakosti

Wilt u DJ Wakosti direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie DJ Wakosti

Apres ski zanger Wakosti brengt een optreden welke vol staat met Duitse en Nederlandstalige hits.

Hij lijkt wel een broertje van DJ Otzi uit Zwitserland van de welverdiende wereldhit ‘Anton Aus Tirol’. En misschien is hij dat ook wel. Ze hebben in ieder geval dezelfde smaak in muziek.

En dat staat garant voor een feest waar de voetjes van de vloer gaan en het dak eraf. Bel Apres ski zanger Wakosti snel om hem te boeken, want het is een veelgevraagde een graag geziene DJ werelwijd.

Let op! Apres ski zanger Wakosti is een zanger en geen DJ.

DJ Wakosti boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over DJ Wakosti zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over DJ Wakosti wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van DJ Wakosti. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Wakosti te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.