Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Latin / Salsa
Volledige prijslijst

DJ Vincent boeken?

DJ Vincent boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Vincent

Wilt u DJ Vincent direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie DJ Vincent

DJ Vincent maakt van elk evenement een bijzondere beleving. Naast het draaien van Caribische klanken en Salsabeats is hij zelf actief aanwezig tezamen met zijn danseressen. DJ Vincent krijgt met zijn ritmische beats zelfs de meest verstokte 'zitters' op de dansvloer.

Hij is de resident-DJ van de feesten van Relatieplanet en verzorgde de muzikale omlijsting tijdens Latin Live in het Holland Casino. Daarnaast wordt hij veelvuldig geboekt op vele festivals, bedrijfsfeesten en personeelfeesten.

Vincent treedt op met een breed, allround repertoire. Hij weet zijn publiek goed in te schatten en kan hierdoor zijn muziek er goed op afstemmen.

DJ Vincent boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over DJ Vincent zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over DJ Vincent wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van DJ Vincent. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Vincent te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.