Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

DJ Victor en Rolf boeken?

DJ Victor en Rolf boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Victor en Rolf

Wilt u DJ Victor en Rolf direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie DJ Victor en Rolf

Sinds 2008 zijn DJ Victor & Rolf graag geziene gasten op feesten, huwelijken en bedrijfsfeesten. Met ruim 100 optredens per jaar, in het binnen- en buitenland komen zij graag langs om uw gasten te verrassen met hun muziek collectie.

    De heren weten er elke keer weer een feest van te maken! Ze draaien voor iedere doelgroep, van jong tot oud. Samen met een saxofonist, zangeres en percussionist is het zelfs beter dan een band!

    --Wiesje Hallewas, Wedding & Planning

Since 2008 DJ Victor & Rolf are welcome guests at parties, weddings and corporate events. With over 100 performances a year, at home and abroad they would like to come along to surprise guests with their music collection.

    These guys make it a party every time! They play the right songs for every audience, from young to old. Along with a saxophonist, singer and percussionist they are even better than a live band!

    --Wiesje Hallewas, Wedding & Planning

DJ Victor en Rolf boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over DJ Victor en Rolf zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over DJ Victor en Rolf wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van DJ Victor en Rolf. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Victor en Rolf te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.