Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Dj Tuk Tuk boeken?

Dj Tuk Tuk boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj Tuk Tuk

Wilt u Dj Tuk Tuk direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dj Tuk Tuk

Waarschijnlijk stopt u veel energie in het creëren van het ideale evenement of feest.  Catering, locatie, artiesten….. alles moet op elkaar afgestemd worden. Toch? Al deze inspanningen zorgen voor een geheel waar u en de bezoekers van uw evenement blij van worden.Elke keer wilt u verrassen, daarom presenteren wij met trots de “DJ Tuk Tuk”. Het is een originele Tuk Tuk professioneel omgebouwd tot DJ platform. De DJ staat vanuit het midden van de Tuk Tuk te draaien. Dit kan zelfs rijdend! De DJ Tuk Tuk zorgt voor een nieuw verrassend element van uw feest. De DJ Tuk Tuk kan op verschillende manieren worden ingezet.

    DJ Tuk Tuk zonder DJ
    DJ Tuk Tuk zonder aparatuur
    Dj Tuk Tuk + DJ set
    DJ Tuk Tuk + DJ set + boxen
    DJ Tuk Tuk + DJ set + boxen + verlichting

Dj Tuk Tuk boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Tuk Tuk zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Tuk Tuk wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Tuk Tuk. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Tuk Tuk te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.