• Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Ook te boeken met geluid
Volledige prijslijst

Dj Toine boeken?

Dj Toine boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj Toine

Wilt u Dj Toine direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dj Toine

Dj Toine draait al jaren mee in het vak.Of het nu gaat om de hele avond beatmixen in de grootste discotheken van Nederland of dat het gaat om een gezellig feestcafe! Niets is hem te dol,zijn veelzijdigheid omvat alle stijlen van muziek. Allround of een mix van vele muzieksoorten zoals: Apresski,80`s,90`s,allround noem het maar op of of Toine heeft het in zijn bezit.

Indien gewenst kan ook de microfoon gebruikt worden om de sfeer nog extra te ondersteunen, ruim 22 jaar geleden begonnen bij de Regionale radio is Toine uitgegroeid tot een allround dj welke zich altijd perfect weet in te leven in de besproken muziekstijl.

De radio is Toine`s springplank geweest richting het draaien op lokatie.Enthiousme,motivatie,proffessionaliteit en zijn liefde voor muziek zijn en maken deze Dj.

Mede door zijn veelzijdigheid is Toine al op vele plaatsen te gast geweest hieronder een kleine greep:

Uitgaanscentrum De Valk te Reusel
Morgenzon te Zeeland
A9 te Uitgeest
Uitgaanscentrum Time-Out te Gemert 
Poppodium te Hardenberg
Radstake te Varsseveld
De Leeren Lampe te Raalte
Dieka van de Kruusweg te Markelo
Feestcafe Shooters te Gran Canaria
Apresski Tanzhimmel te Saalbach-Hinterglemm
Discotheek Londonpub te Saalbach-Hinterglemm 
Pisang Ambon Promo Tour


En verdere vele voetbalfeesten, prive feesten, feesttenten, bedrijfsevenementen.
Dj Toine is een allround Dj in de breedste zin van het woord.

Dj Toine boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Toine zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Toine wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Toine. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Toine te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.