Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.250,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs
Volledige prijslijst

DJ Timon Jacobs boeken?

DJ Timon Jacobs boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Timon Jacobs

Wilt u DJ Timon Jacobs direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie DJ Timon Jacobs

DJ Timon Jacobs is in zeer korte tijd geïnfiltreerd in het rijtje van gevestigde namen in radioland. Momenteel is Timon regelmatig te horen bij Q-music.

Naast radio maken verstaat Timon de kunst met zijn muziekkeuze de dansvloer te vullen. Door zijn brede muziekkennis en zijn uitgebreide repertoire kan Timon Jacobs zich moeiteloos aanpassen aan specifieke wensen van de opdrachtgever.

Zijn niet aflatende enthousiasme zorgt er al jarenlang voor dat hij een graag geziene DJ is op vele feesten.
In elk feest ziet Timon Jacobs een nieuwe uitdaging.

Met een ultieme mix van classic-disco en groovy dancehits van nu staat en hits uit het Foute uur van Q-music staat hij garant voor een absoluut dansfeest met veel interactie.
 

DJ Timon Jacobs boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over DJ Timon Jacobs zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over DJ Timon Jacobs wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van DJ Timon Jacobs. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Timon Jacobs te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.