Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dj Sandstorm boeken?

Dj Sandstorm boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj Sandstorm

Wilt u Dj Sandstorm direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dj Sandstorm

DJ Sandstorm (o.a. NPO Radio 2, 3FM, Sublime FM, Sky Radio) is Sander Verhaar, de eclectische DJ met de meest funky dance muziek! Sandstorm creëert eigenwijze unieke mashup stijlen:  Jazz Mash, Global Flavour, Dance Rocks en Classic Lounge.

Jazz Mash

Jazz Mash is DJ Sandstorm’s funky live concept, waarbij hij op unieke wijze soul, funk, hiphop, jazz en funky dance mixt. Regelmatig met trompettist, saxofonist en electronisch percussie! In 2017 speelde hij een 2 uur durende “Jazz Mash” live set op North Sea Jazz Festival.

Dance Rocks

DJ Sandstorm is al 16 jaar te horen op 3FM. Hij heeft honderden mixen gemaakt en produceerde van 2000 t/m 2015 de 3FM Jaarmix. Ook mixte hij op 3FM tot 2014 elke vrijdagavond ‘Operation DJ Sandstorm’ in ‘Ekstra Weekend’. Deze mashup-mix was ook te horen in ‘Het Platenpaleis’ op NPO Radio2.

Global Flavour

Sandstorm houd van de combinatie van wereldse stijlen. Hij werkte al samen met label Putumayo World Music. Live mixt hij electronische world beats. Dit hoorde je ook in zijn Sublime FM programma ‘Global Flavour’.

Classic Lounge

DJ Sandstorm wordt ook beïnvloed door klassieke muziek: van barok tot modern klassieke muziek. In zijn 'Classic Lounge' DJ sets mixt hij electronische sounds met klassiek.

DJ Sandstorm was eerder te zien op: North Sea Jazz, Lowlands, Extrema Outdoor, Festival Mundial, Concert At Sea, Vestrock, vele Jazz festivals  en Sandstorm’s mixen zijn ‘worldwide’ te horen op het ‘Dutch DJ Channel’ van KLM.

Dj Sandstorm boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Sandstorm zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Sandstorm wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Sandstorm. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Sandstorm te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.