Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.475,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Dj Ruben van der Meer (DJ Fluffer) boeken?

Dj Ruben van der Meer (DJ Fluffer) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj Ruben van der Meer (DJ Fluffer)

Wilt u Dj Ruben van der Meer (DJ Fluffer) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dj Ruben van der Meer (DJ Fluffer)

DJ Ruben van der Meer (DJ Fluffer ) is naast zijn activiteiten op BNN en de theaters ook te boeken als DJ. DJ Ruben van der Meer treed op onder de naam  DJ Fluffer.

Zo draaide hij op DANCE VALLEY, Sneakerz en in diverse clubs en kroegen. Zijn stijl is o.a. Urban, R&B en Eclectic Ruben van der Meer kreeg enorme bekendheid door het programma LIVE OPGENOMEN, wat hij samen met Horace Cohen bedacht en presenteerde (Veronica). Van 2004 tot en met 2008 maakte Ruben deel uit van het team van de LAMA'S, het populaire programma van BNN, waar hij ook mee door het land toerde met de theatershow LAMA'S ON TOUR.

Ook is Ruben van der Meer de afgelopen jaren bij BNN te zien geweest in het muzikale quizprogramma DOE MAAR NORMAAL. Sinds 2010 is Ruben samen met Tijl Beckand op de zaterdagavonden te zien in de hit van RTL4, het programma ECHT WAAR?!.

Ook is hij komend theaterseizoen samen met o.a. Tijl in de theaters te bewonderen in de GROTE IMPROVISATIESHOW.

Ruben speelde ook in verschillende speelfilms als FLIRT, ELLIS IN GLAMOURLAND, HET SCHNITZELPARADIJS en natuurlijk ALLES IS LIEFDE.

V.a. maart 2012 is Ruben te zien in de hoofdrol van de film PLAN C onder regie van Max Porcelijn.          
Ruben is daarnaast ook regelmatig te bewonderen als DJ Fluffer.

Zo draaide hij op DANCE VALLEY, Sneakerz en in diverse clubs en kroegen. Zijn stijl is o.a. Urban, R&B en Eclectic

Dj Ruben van der Meer (DJ Fluffer) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Ruben van der Meer (DJ Fluffer) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Ruben van der Meer (DJ Fluffer) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Ruben van der Meer (DJ Fluffer). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Ruben van der Meer (DJ Fluffer) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.