Twilight Entertainment

     
Foto: Frank Doorhof
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Partydj 2008
Volledige prijslijst

Dj Roy boeken?

Dj Roy boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj Roy

Wilt u Dj Roy direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dj Roy

maar aangezien we toch een beetje nieuwschierig zijn) VOEL DE ZOMER!!!!!
Roy Keuter, 24 Jaar en nog steeds onderweg, maar heeft zijn sporen nu al verdient in de nederlandse feest top! De naam DJ Roy word nu al gerespecteerd in de wereld van de feestcafe's, grote feesten, en door collega artiesten / Dj's.

Dj Roy, Nederlands Kampioen Cafe dj 2002, Publieksprijs 2003, bekend van de feesthit (nr 79 in de top 100) Party On, dat hij samen met Mister J (Jeroen van Beek maakte). De nieuwe single 'The PartySound of the Century' staan nu op het punt van uitkomen. Hij draaide op de Go Apres Ski voor 15 000 Mensen, draaid standaard de zomers in Salou en Mallorca. Kortom Dit feestbeest is niet te temmen!
Dat staat vaak op de flyers en posters die worden opgehongen als Roy komt draaien, niet zo gek... De sfeer die hij kan brengen is zo uniek... dat je daar wel reklame voor moet maken, die sfeer wil de cafe eigenaar aan zoveel mogelijk mensen laten zien/voelen, en dat er meestal een vervolg aan zit te komen is dan ook niet uitgesloten.

Wat maakt Roy zo apart, zijn manier van vrienden zijn met het publiek zorgt voor een ontpannen sfeer, met veelal de nadruk gelegd op zomerse tafarelen, wordt de sfeer al gauw het gevoel van vakantie. Mensen gaan helemaal los op de muziek die Roy draait. Doordat Roy o.a. uitgeroepen is tot de beste Feest DJ van Nederland en SALOU, zorgt hij dat hij garant staat voor een warmte die hij doormiddel van eigen power laat gloeien! Energie vloeit vanuit hem over naar de gasten.
Het is erg moeilijk om Roy te beschrijven, kom maar is voelen en beleven wie DJ Roy is...

Dj Roy, All the way... On the move!!!!!
VOEL DE ZOMER!!!! DJ ROY POWERRRRRRRRRRRRR

Dj Roy boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Roy zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Roy wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Roy. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Roy te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.