Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

DJ Rob van Dijck boeken?

DJ Rob van Dijck boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Rob van Dijck

Wilt u DJ Rob van Dijck direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie DJ Rob van Dijck

Toen Rob van Dijck nog baby was zat hij al op schoot bij zijn vader achter de draaitafels en werd hij op deze manier geïnfecteerd door het muziekvirus. Toen hij zes jaar was begon voor hem al zijn carrière. Via een klein geïmproviseerd radiozendertje van niet meer dan een paar watt begon hij al vanuit zijn kamer met radio uitzendingen. Op zestienjarige leeftijd was hij deejay bij 1 van de grootste etherpiraten van Den Haag (Hitradio 's-Gravenhage) waar hij zo'n zeven jaar heeft gedraaid.

in 2005 kwam hij in contact met Ronald van der Sluis ook wel bekend als Donnie Rosalez die in deze periode vaste deejay was van de Scheveningse nachtclub "De Plaza". De vriendschap die daar ontstond groeide snel en Ronald van der Sluis werd zijn leermeester op het gebied van mixen en produceren. Na veel afkijken, oefenen en een hoop vallen en opstaan begon in 2006 zijn eigen deejay carrière van de grond af te komen.
Het toeristische plekje Scheveningen werd zijn werkterrein en al gauw was hij niet meer weg te denken in de vele cafés, discotheken, strandclubs en besloten feesten.
In 2007 kwam hij in het toenmalige Grandcafe De Veiling in contact met zanger John West (bekend van de hits "weet wat je begint" en "jou blik") die in die tijd de vaste deejay was in de Veiling. John West bracht in dat zelfde jaar zijn eerste single uit en besloot vanaf die tijd zich volledig te focussen op zijn zangcarrière.

Hierdoor kwam er een vaste plek vrij in bij De Veiling en zo werd Rob van Dijck vaste deejay van het toenmalige Grandcafe De Veiling. John West en Rob van Dijck bleven vrienden en algauw ontstond hieruit een trouwe samenwerking. Rob van Dijck werd door John West regelmatig uitgenodigd om geluid en muziek te verzorgen op avonden wanneer hij zelf moest zingen omdat hij op veel verschillende feesten en locaties kwam, kwam hij ook in contact met andere zangers en mensen uit de muziekindustrie.

In 2016 bracht hij zijn eerste lange mix uit genaamd "100% Partymix 2016". Deze mix was zo'n succes dat hij al snel een groter publiek voor zich wist te winnen. De abonnees op YouTube verdubbelde en het aantal downloads van de 100% Yearmix 2016 waren niet bij te houden en binnen zeer korte tijd was hij landelijk bekend. In 2017 bracht hij samen met Quido van der Graaf zijn eerste single uit genaamd Onbereikbaar.
Momenteel is hij een graag geziene dj in vele (feest)cafés, feestzalen, besloten feesten en andere uitgaansgelegenheden tot op heden werkt hij nog veel samen met John West, Quido van der Graaf en meerdere Nederlandstalige artiesten en is hij ook vaak achter de draaitafels te zien op feesten waar hun zingen.

De stijl die deze deejay heeft is als zeer uniek te bestempelen. In zijn volledige carrière heeft hij een unieke stijl van mixen ontwikkeld en heeft hij een zeer brede muziekgenre die hij in kan zetten. Hierdoor is hij een echte allrounder geworden en is hij echt voor elk soort feest inzetbaar en maakt hij van elke gelegenheid een echte unieke feestavond.

DJ Rob van Dijck boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over DJ Rob van Dijck zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over DJ Rob van Dijck wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van DJ Rob van Dijck. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Rob van Dijck te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.